Priniesli granát do Vojenského múzea, vystavoval fiktívne potvrdenia o príjme

15.09.2006 Celý región

Do Vojenského múzea priniesli granát z II. sv. vojny:\r\nDo vojenského múzea vo Svidníku priniesol včera 41 ročný Svidníčan mínometný granát z obdobia II. sv. ...
Do Vojenského múzea priniesli granát z II. sv. vojny:
Do vojenského múzea vo Svidníku priniesol včera 41 ročný Svidníčan mínometný granát z obdobia II. sv. vojny. Granát našiel v lesnom poraste v katastri obce Kečkovce, okr. Svidník. Nakoľko si myslel, že je už nefunkčný, priniesol ho do múzea. Pracovník múzea, ktorému ho odovzdal, privolal kvôli bezpečnosti políciu. Policajti granát zaistili pred prístupom verejnosti a policajný pyrotechnik ho následne zneškodnil.

Vystavoval a podpisoval fiktívne potvrdenia o príjme:
Poverený príslušník PZ zo skráteného vyšetrovania v Bardejove obvinil včera z trestného činu úverového podvodu 31 ročného muža z obce Zborov, okr. Bardejov.
Obvinený muž v októbri a novembri 2003 vystavil a podpísal dvom Bardejovčanom fiktívne potvrdenia o zamestnaní. Na základe týchto potvrdení uzavreli obidvaja úverové zmluvy na nákup tovaru, čím spoločnosti s ktorou zmluvy uzavreli vznikla celková škoda 43 440. -Sk.
Ďalšie fiktívne potvrdenie o príjme vystavil a podpísal v marci 2005. Bardejovčan, ktorému ho vystavil, uzavrel so spoločnosťou poskytujúcou pôžičky zmluvu o pôžičke na sumu 77 502 . - Sk.

Na ceste ležiaceho muža zrazilo auto:
Popradskí dopravní policajti vyšetrujú príčinu a mieru zavinenia dnešnej smrteľnej dopravnej nehody pri obci Spišský Štiavnik, okr. Poprad.
Krátko po polnoci (o 00:02 h) viedol v smere od obce Hôrka do Spišského Štiavnika osobné auto Škoda Fábia 31 ročný muž zo Spišského Štiavnika. Približne 50 m pred Spišským Štiavnikom, na priamom neosvetlenom úseku cesty prešiel v strede cesty ležiaceho 39 ročného miestneho obyvateľa. Následkom prejdenia autom tento utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. Dychovou skúškou nebolo u vodiča auta zistené požitie alkoholických nápojov, u nebohého bude zisťované pri pitve. Pri ľavom okraji cesty sa našiel bicykel patriaci nebohému, ktorý spolu s vozidlom bol zaistený pre znalecké skúmanie.
 

Vyberte región

mark